Skip to content
EUSL Logo

EUSL Consulting

För externa parter

Care to Change the World

EUSL Logo

För dig som är i behov av en assistent

Det ska vara enkelt att anlita oss. Sänd iväg ett mail och beskriv vad som behövs. Det enda riktigt hårda krav som ställs är att man är eller blir medlem i European Social Label. I dagens läge är det otroligt svårt för många företag att komma igång. Det är dyrare än någonsin att starta upp och det krävs mer, samtidigt är långivare och andra betydligt mer restriktiva i sin utlåning. European Social Label som dessutom satsar på människor i utanförskap har från början redan en stor uppförsbacke. 

För er med goda motiveringar till ert behov så kan EUSL Consultant även bistå med inköp och förhandla fram andra avtal. Det kan vara en dator eller en tjänstebil som i vanliga fall kräver personlig borgen men här tar vi den risken åt er. 

 

EUSL Logo

Tjänster

EUSL Consulting kan bistå er med underlättande av er verksamhet på flera vis. I första hand är det tjänster som avses:

  • Bokföring
  • Fakturering
  • Underhåll av hemsidor
  • Personalhantering
  • Projekthantering
  • Samt alla era andra behov
EUSL Consulting har även unika avtal med stora tjänsteleverantörer av arbetsverktyg så som Workplace by Facebook med flera. Det är ett mycket bra alternativ till exempelvis Slack i en för de flesta bekant miljö. 
 

Vänligen kontakta oss med ert behov!

EUSL Logo

Produkter

När vi förhandlar fram avtal för produkter så är det i första hand för kunder eller medlemmar som ännu inte har hunnit bygga upp en kreditvärdighet. Det kan gälla en taxiåkare som behöver en bil för att kunna utföra sitt dagliga arbete, exempelvis. Vi lägger på en liten kostnad av administrativa anledningar i jämförelse med de som kan beställa själva men det är inga stora summor. Avtalen skrivs på rimliga tider.

Kontakta oss vid intresse.